Az oktatóterem a Belvárosban, 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. alatti Madách Trade Center A épületében található. A Madách Imre út a Rumbach Sebestyén utcától kezdve sétáló utca. Egy tájékoztató táblát fogsz látni Madách Trade Center felirattal, amely az A és a B épületben található irodák felé irányít. A mi termünk az A épületben van (ha a Deák tér felől érkezel, balra).

Gyere be a kapun, a portaszolgálattal nem kell foglalkoznod. NE a kapuval szemben lévő liftekkel gyere, mert ezek nem visznek fel a 10. emeletre!, hanem a porta mellett jobbra lévő kis folyosón lévő liftet keresd.

Gyere fel a lifttel a 10. emeletre. A liftből kilépve szemben találsz egy üvegajtót, gyere be és jobbra fordulva menj végig a folyosón. A folyosó végén újabb üvegajtó lesz, az érkezésetek idejére nyitva hagyom. Ha mégis zárva lenne, az ajtó melletti jelzőtáblán a SabeeApp csengőjét nyomd meg, és beengedlek.

Az ajtó a tetőteraszra vezet, itt jobbra fordulva a szemben lévő üvegajtón gyere be.

Ha bejöttél, a jobbra lévő ajtón lépj be, ott megtalálsz. Nem egyszerű a megközelítés, de cserébe kárpótol majd a látvány…!

Arra kérlek, hogy ne késs el, ne zavard meg a képzést.

 

Probléma esetén hívj a 20/333-4642 számon.