REGISZTRÁCIÓ

Az IYT a világ 54 országában több mint 200 partneiskolával dolgzik együtt. Az egységes képzési szint- és modulrendszer előnye az, hogy a hallgatók bármely ország bármely IYT partneriskolájában tanuljanak is, ugyanazt a tananyagot, ugyanazon minőségi szinten kapják meg. Következésképpen, a hallgatók megtehetik azt, hogy nem csak a lakóhelyükön végeznek el képzéseket (vagy csak modulokat), hanem bárhol máshol is megtehetik, sőt az egyes képesítéseket (vagy akár modulokat) más-más képzőhelyen szerzik meg.

Annak érdekében, hogy a hallgatók ezt megtehessék, nem csak az egyes partneriskolákban, hanem az IYT központi nyilvántartásába is be kell magukat regisztrálni. A regisztráció on-line történik, a hallgatók maguk (és nem az iskolájuk) adják meg a személyes adataikat, töltik fel profilképüket és esetleg a kért dokumentumok másolatát. Az IYT ezzel képes arra, hogy a központi nyilvántartás alapján egységesítet képesítéseket adjon ki minden hallgatónak, továbbá lehetővé teszi a kiadott képesítések valódiságának ellenőrzését (magyarul, a charter cégek, hatóságok on-line győződhetnek meg a hajósok képesítésének valódiságáról és érvényességéről).

A regisztrációt követően a kiadott IYT ID azonosító számot kell csak a partneriskolának megadni, amikor a hallgatók a képzésekre jelentkeznek.

Az on-line regisztráció előnyei:

  • néhány percet vesz igénybe,
  • a személyes adatok nem kerülnek illetéktelen kezekbe,
  • bármikor, könnyen és gyorsan módosíthatók az adatok,
  • az IYT ID alapján bármely IYT partneriskolában azonosítható a hallgató.
IYT HALLGATÓI REGISZTRÁCIÓ

Segítség az on-line regisztrációhoz (PDF, 5 MB): IYT Online hallgatói regisztráció tájékoztató