Szállítás


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

On-line megrendelését a Webshippy logisztika kezeli és csomagolja, és rendszerint a GLS futárszolgálata kézbesíti az Ön által megadott címre, vagy GLS Pontra, esetleg  csomagautomatába. A munkanapokon 12 óráig megrendelt könyveket még aznap becsomagolják, és átadják a futárszolgálatnak. A dél után beérkező megrendeléseket másnap csomagolják és adják át a futárszolgálatnak. A csomagok 2 munkanapon belül megérkeznek a megrendelőhöz.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL helyett SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS

On-line megrendelés esetén „személyes átvétel” szállítási módot nem biztosítunk. A személyes átvétel gyakorlatilag azonos a személyes vásárlással, főleg utánvétel (azaz átvételkori fizetés) esetén. Következésképpen, ha személyesen szeretné átvenni a könyveinket, NEM SZÜKSÉGES ON-LINE RENDELNIE! Vásárolja meg bármelyik könyvünket a Vízvonal Vízisport budapesti boltjában a Belvárosban, a 1092 Budapest, Ráday u. 33/B. cím alatt. A boltban készpénzben és kártyával is fizethet.

A bolt azonban nem a Jachtnavigátor könyvkereskedés boltja!

Fizetés

A Jachtnavigátor nautikai könyvkereskedésben utánvéttel, banki átutalással, valamint bankkártyával is fizethet.

Utánvétel-es megrendelés esetén

  • az GLS kézbesítőjének készpénzzel, és általában bankkártyával is fizethet (kérem megrendeléskor ellenőrizni)
  • az GLS Pontjain készpénzzel és általában bankkártyával is fizethet (kérem megrendeléskor ellenőrizni)
  • a csomagautomatákban csak bankkártyával fizethet

Banki átutalással előre fizethet. A szükséges adatokat a megrendelés során a rendelkezésére bocsájtuk. A megrendelt terméket az átutalás jóváírását követő első szállítási napon csomagolják.

A Bankkártyás fizetést a Barion intézi.

További részletek a fizetéssel kapcsolatban.