NAGYVITORLÁSOK

ÚJ ARANYKORA

Tall Ships Today
 • TALL SHIPS

  A letűnt korok nagyvitorlásai Phőnix-madárként újjáéledve ma a vitorlázás új aranykorát élik. Ma már mindenki számára elérhető iskolahajóként járják a tengereket – bár egyre több ilyen vitorlás van, amelyek környezetbarát módon árut szállítanak!

 • ISKOLAHAJÓK

  Ma több, mint 100 ilyen hajó vitorlázik szerte a világban. Az iskolahajók nagy része nonprofit iskolahajós szövetségek, alapítványok vagy egyetemek tulajdonában van, és mindenki számára elérhető hajós utakat szerveznek.

 • Sail Training International

  A vitorlások nemzetközi eseményeit a nemzetközi iskolahajós szervezet, a Sail Training International szervezi. A könyvet az STI korábbi elnöke, Nigel Rowe jegyzi, a szerzők pedig közismert szaktekintélyek írták.

A nagyvitorlások figyelemre méltó története

 • Colin Mudie híres brit hajótervező – számos motoros és vitorlás jacht, luxusjacht és iskolahajó – tervezője (†2020) a vitorlás hajók eredetéről és fejlődéséről írta az első fejezetet.

 • A második fejezetet az amerikai iskolahajós szövetségek elnöke, Michael Rauworth és Nigel Rowe, a Sail Training International korábbi elnöke közösen írták  a ma működő iskolahajók jelentős részét egyenként is bemutatva. A fejezet címe: Tall Ships: The glamour and diversity of tall ships sailing today.

 • A harmadik fejezetben Nigel Rowe arról az élményről ír, amellyel a fiatalok a hajókon találkoznak. Ez az élmény megváltoztatja a fiatalok életét!
  The Tall Ships experience: Changing young people’s lives

 • A negyedik fejezetben Ron Dadswell barátom az iskolahajók versenyeiről ír.
  Racing on Tall Ships: International competition and cultural exchange

 • A klasszikus, keresztvitorlázatú hajók újra a figyelem középpontjába kerültek. Több mint száz ilyen vitorlás hajózik ma is, de ezek nem mindegyike öreg fahajó. Sőt! Többen közülük az elmúlt években épültek és több nagyvitorlás épül ma is szerte a világban. A hajók nagy részét alapítványok, nonprofit szervezetek, esetleg egyetemek működtetik, s útjaikon tucatnyi fiatallal (és idősebbeket, de szívükben fiatallal) hajóznak. A részvételhez nem kell hajós előképzettség!

  A hajós programok célja nem elsősorban a nyaralás, sőt ellenkezőleg: a vendég legénység tevékenyen részt vesz a hajó életében és munkájában! Ez a „sail training”, mely életre szóló élményekkel gazdagítják a résztvevőket.

  A könyv röviden bemutatja a klasszikus vitorlások fejlődését, a hajók mai nemzetközi versenyeit (Tall Ships Races & Regattas), a hajókon zajló életet. A könyv fele 100 szebbnél-szebb hajót rövid leírásokkal, de annál több ragyogó képpel mutat be.

  A bevezetést Edinburgh hercege, az előszót Sir Robin Knox-Johston és Dough Prothero, az iskolahajók nemzetközi szövetségének (STI) elnöke írta.

  Tudjon meg többet: S.A.L.T. Hungary

MEGGYŐZÖTT! MEGRENDELEM A KÖNYVET!

Szemet gyönyörködtet és kitágítja a horizontot!

Tall Ships Today - Their remarkable story

HAJÓSOKNAK ÉS NEM HAJÓSOKNAK EGYARÁNT SZÓL

MENNYIBE KERÜL A KÖNYV?

10,950.- Ft

 • Gyönyörű képeskönyv…

  … átfogó ismeretek.

 • A szállítási és csomagolási költségből csak…

  … 1000 Ft-ot kérek, a többit én állom.

 • A könyv adatai

  Szerző: Nigel Rowe, Ron Dadswell, Coline Mudie & Michael Rauworth
  Cím: Tall Ships Today
  Alcím: Their remarkable story
  Nyelv: angol
  Kiadó: Adlard Coles Nautical
  Kiadás éve: 2014
  Megjelenés dátuma: 2014. július 1.
  ISBN: 978-1-4729-0346-4
  Borító: keménytáblás
  Kötésmód: fűzött
  Oldalszám: 224
  Tömeg: 1560 g
  Méretek: 320 x 233 x 25 mm
  Illusztrációk: színes fotók

MEGRENDELÉS

1. lépés: Adja meg, hány példányt rendel a könyvből.

2. lépés: Ha van kuponkódja, írja be és nyomja meg a BEVÁLT gombot. A rendszer automatikusan módosítja az árakat.

3. lépés: Válasszon a fizetési és szállítási módok közül. Ha  csomagponton szeretné átvenni a megrendelését, a megjelenő ablakban válassza ki a csomagpontot.

4. lépés: Ha kér értesítést a Jachtnavigátor következő köteteinek, illetve más új könyvek várható megjelenéséről, pipálja be a jelölőnégyzetet!

5. lépés: Adja meg a személyes adatait, valamint a számlázási/szállítási címét! Ha vállalkozás nevére kéri a számlát, pipálja be a „Vállalkozás számára rendelek” jelölőnégyzetet, és a megjelenő „Cégnév” mezőbe kezdje el begépelni a cégnevet. Válassza ki a felajánlott listából a megfelelő cégnevet, ezzel a cég összes számlázási adatát automatikusan kitölti a rendszer, a kötelezően megadandó adószámmal együtt. Ha magánszemélyként rendel, az adatait be kell gépelnie (de adószámot nem kell megadnia). Ha a számla- és postacíme eltér, vegye ki a pipát a „Postázási és számlázási adatok megegyeznek?” mezőből, és adja meg azt a címet, ahova a csomagot küldhetem. A megrendeléshez megjegyzést fűzhet: 1) csak az ügyfélszolgálat számára vagy 2) olyan megjegyzést, ami a számlán is szerepel a megjegyzés mezőben. 

6. lépés: Pipálja be az adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat jelölőnégyzeteit.

7. lépés: A „MEGRENDELEM A KÖNYVEKET!” gombra kattintva küldje el a megrendelését.

A megrendelést követően az e-mailben elküldött visszaigazolásban találja a letölthető e-számlát.

A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki, kérem.

Ha bankkártyával fizet:

 1. Az űrlap kitöltése után automatikusan átirányítjuk a Barion vagy a PayPal biztonságos felületére, ahol megadhatja kártyaadatait.
 2. Itt talál súgót a Barionos fizetéshez, ha szükséges.
 3. A sikeres fizetést követően a Barion / PayPal oldaláról vissza fog érkezni a rendelés visszaigazoló oldalunkra.
 4. Ezt követően a rendszerünk pár percen belül e-mailben elküldi a e-számlát.

Ha az átutalásos fizetést választja

 1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy e-mailt, amiben megtalálja a letölhetö az e-számlát. Az utalási adatokat a számlán találja.
 2. A vételárat átutalhatja, vagy befizetheti bármelyik MagNet Bank fiókban – erre 8 nap áll majd rendelkezésére.

Szállítás

A délig beérkező megrendelések esetén a könyvet tartalmazó csomagot még aznap kezdik csomagolni és kiszállítani. A többi megrendelés másnap kerül a csomagba és a futárhoz. A csomagot a GLS általában 24 órán belül szállítja.

Sérült csomag

Sérült csomag esetén készítsen fotót a sérült csomagolásról és a sérült könyvről. Ezeket rövid leírással együtt azonnal küldje el nekem az alábbi e-mail címre. A kárigényt 3 napon belül áll módomban benyújtanom a futárszolgálatnak. A sérült könyvet természetesen kicserélem!

Ha kérdése van, hívjon (hétköznap 9:00-16:00) vagy írjon

+36-20/333-4642

info@jachtnavigator.hu

Üdvözlettel: Horváth Csaba

ONLINE FIZETÉS

A DÉLI 12 ÓRÁIG BEÉRKEZETT MEGRENDELÉSEKET A KÖVETKEZŐ MUNKANAPON…,
A DÉLUTÁN BEÉRKEZETT MEGRENDELÉSEKET PEDIG KETTŐ MUNKANAPON BELÜL SZÁLLÍTJA A WEBSHIPPY!

VÁSÁRLÓK VÉLEMÉNYE

Bankkártyával is fizethetsz:

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Online is fizethetsz:

Garantált szállítás 2 munkanapon belül:

Webshippy - Kiszervezett logisztika webáruházaknak